Go Social Συνεργασθείτε μαζί μας Νέα Επικοινωνία
English Version Greek Version

Νέα

Η Εταιρία NOSSA Specialty Coffee στο πλευρό του ΤΑΠ ΠΑΟΚ


   Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία NOSSA Εspresso Specialty Coffee η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ χορηγός. Η διοίκηση του ΤΑΠ και το τμήμα Μάρκετινγκ καλωσορίζει στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. την εταιρεία NOSSA Espresso Specialty Coffee και ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Ζαφείρη Μαύρο ο οποίος θα στηρίξει ενεργά την φετινή μας προσπάθεια με στόχο την διατήρηση της κορυφής.

   Ο Ζαφείρης Μαύρος έχοντας εμπειρία και γνώση σε καφέδες ανώτατης ποιότητας και κάνοντας γευσιγνωσία απο το 2008 σε καφέδες Spesialty, αποφάσισε το 2012 να ξεκινήσει μια προσπάθεια νε φέρει στην Ελλάδα καφέδες Specialty με ειδικά χαρακτηριστηκά δικής του επιλογής και με την κατάλληλη επεξεργασία να δώσει στην αγορά μοναδικές ποικιλίες καφέ που αναδεικνύουν την γεύση του αγαπημένου μας ροφήματος. Έτσι δημιούργησε την εταιρεία Lara Brazil The Coffee Company και τον καφέ NOSSA Specialty Coffee.

   Ο ίδιος έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην γευσιγνωσία καφέ το 2013 και το 2015 και εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Καφέ.

  Ο Ζαφείρης Μαύρος αναφέρει: "Η παρουσία την NOSSA Specialty Coffee στην ιστιοσελίδα του www.paokvolley.gr αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας σηματοδοτεί μια νέα συνεργασία μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και της εταιρείας μας στον αθλητισμό και στο συμμετοχικό πνεύμα. Μέσα απο την κοινή μας αφετηρία θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην Ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή προσπάθεια της ομάδας πετοσφαίρισης του Π.Α.Ο.Κ. .

Επιλογές

Created by: Vourexakis Dimitrios
Back to top